0724871565 contact@andreeavelican.ro

Studio

 

Studioul Foto

 

"Hello! Bine ai venit în turul drăguțului meu studio! În acest loc minunat are loc magia!

Aici surprind portretele nou-născuților ce mă vizitează pentru prima ședință foto. Într-un ambient cald și îmbietor, printre multele elemente de recuzită pe care cu drag le-am colecționat, înconjurați de iubirea părinților ce îi privesc, micuții reușesc de fiecare dată să uimească cu trăsăturile lor distincte și gingașe atunci când sunt fotografiați! Bruneței sau blonuți, cu freza deja făcută sau cu un căpșor lipsit de păr, nou-născuții se vor cuibării în prop-suri creând de fiecare dată cadre unice.

Studioul dispune de toate condițiile necesare unei proaspete mămici și puiului ei: de la pamperși la picături împotriva colicilor, de la măsuța de schimbat și până la fierbător electric.

Recuzita reprezintă punctul cheie în ceea ce privește stilul fotografului. În ceea ce mă privește iubesc culorile neutre, texturile organice, care scot în evidență fragilitatea și candoarea nou-născutului. Furnizorii mei sunt sursa inspirației mele: am colecționat pentru micuții mei clienți produse fabricate manual de oameni pasionați din Olanda, SUA, UK, Grecia și România. 

Lumina de studio este cel mai important element în crearea atmosferei și a calității fotografiilor! După cum știm fotografia este compusă din lumină și umbră, iar calitatea luminii unui studio este rezultatul unui proces amplu de cercetare și exercițiu  din partea fotografului. În acest sens doar în studioul foto vom găsi condițiile perfecte de fotografiere(fapt pentru care nu realizez ședințe foto nou-născuților în afara studioului / locuințe). 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                            Vă aștept cu drag să ma vizitați! Andreea"